Известие

Collapse
No announcement yet.

AirBag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• AirBag

Беше ми изгоряла един диод на таблото и реших да се направя на техник Та когато махнах всичко и бях разкачил кабелите от таблото дадох на контакт да затворя стуклата. След сглобяването дадох пак на контакт да видя дали всичко е на ред. Та светва лампата за AirBag-a и не загасва( тя е с един седнал тип с един балон отпред ) Може ли да е защото съм дал на контакт. Един колега пишеше да не се прави,но аз много късно го прочетох .
    Alfa Romeo 145...+5

И мойта постоянно свети, но ми казаха че не е вързан ейрбега, така че може нещо да си разкачил, виж дали ти бачка свирката, ако бачка значи ти е вързан ейрбега, щото аз и свирка нямам поради същата причина

Comment

Имам клаксон,но установих,че нямам просветка отзаде...свети само борд компютъра и датчиците...километража,оборотомера,бензина и водата не светят...някой да ми препоръча свестен електричар във Варна или да има представа защо е така ?
      Alfa Romeo 145...+5

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
        Имам клаксон,но установих,че нямам просветка отзаде...свети само борд компютъра и датчиците...километража,оборотомера,бензина и водата не светят...някой да ми препоръча свестен електричар във Варна или да има представа защо е така ?
        и при мен маи стана същото с седналия тип като бях разкачил всичко и аз маи давах на контакт и сега си свети от какжо се получава това грешка ли дава някаде
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Утре ще отида да я закачат,да видя дали няма грешки някакви и да ги изчистят ако има. Ще кажа когато го оправя.
          Alfa Romeo 145...+5

Comment

Иди при Галин, може и да ти я закачи а пък и таблото може да ти оправи.
            Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Къде е той...аз ходих веднъж зад Бош...за него ли става дума?
              Alfa Romeo 145...+5

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                и при мен маи стана същото с седналия тип като бях разкачил всичко и аз маи давах на контакт и сега си свети от какжо се получава това грешка ли дава някаде
                същата история,аз си направих таблото да свети синьо - сега свети но свети и Аairbag -a чух някаде че се чисти с някаква комбинация (дали е вярно)?
                AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM

Comment

Working...
                X